Чистимо та ріжемо навпіл сердечка, в цей же час топимо в чаші мультиварки масло в режимі «Випічка», «Жарка» або «Кекс»

Готуємо зірвак — основу плову. Обсмажуємо цибулю, моркву і сердечка, кожен раз чекаючи, поки масло не стане прозорим і не почне кипіти.

Увага! Цибулю можна нарізати півкільцями, а ось моркву — тільки брусочками або соломкою. Не можна натирати моркву на терку

Додаємо спеції за смаком і сіль. Рис промиваємо в декількох водах, воду зливаємо та викладаємо рис поверх зірвака рівним шаром. У центр вставляємо головку часнику.

Вливаємо гарячу воду, не перемішуючи, закриваємо кришку та ставимо режим «Плов», «Каша», або «Гречка».

Коли плов приготується, його можна перемішати та залишити постояти в режимі «Підігрів» від 20 хвилин до години. При подачі плов насипаємо в великі тарілки разом з очищеними зубчиками часнику та зеленню.

Читайте також:

Виходимо з новорічного застілля правильно: рецепт легкого курячого супу без засмаження. ШКТ скаже вам дякую

Відмінна закуска на вихідні: старовинний салат із перцем, який запікають у духовці. Рецепт

Коли печія від майонезних салатів: оригінальний рецепт вінегрету із секретним інгредієнтом. Байдужим не залишиться ніхто