В Україні величезна кількість людей, які заслуговують на велику повагу до себе. Майже всі з них – бійці ЗСУ, тероборони, СЗГ та інших підрозділів, які обрали служіння Батьківщині як основу свого існування.

Наприклад, у 126-й окремій бригаді територіальної оборони з Одеси, яка тримає позиції на Херсонщині, є боєць, який прийшов служити, хоча не має однієї руки. Докладніше про це інформує ТСН.

Позивний у бійця "Діджей", і він прийшов до армії у 18 років. З народження не мав руки. Він швидко пересувається з автоматом і те, що справляється лише однією рукою, навіть не одразу помітно. Каже, що вибрав собі позивний "Діджей", бо мріяв стати діджеєм та бажано популярним. Але війна зруйнувала плани молодої людини, і тепер головне – перемогти ворога.

"Я виступав кілька разів, через війну не трапилося так, щоб я дуже популярний був", - каже боєць.

Діджей розповідає, що йому легко дається військова служба, і легко виходить пересуватися по позиціях, і керувати дроном, і на комп'ютері працювати. Хлопець стверджує, що не розуміє, складно це чи ні, адже він не знає, як це мати дві руки та працювати ними одночасно та синхронно. Бійцю було складно лише одне – переконати військкомат у тому, що він придатний для військової служби.

"Я добре задовбав і тричі підходив до тих самих людей, вони до замкомбату, так я потрапив до свого батальйону" , - розповідає "Діджей".

Хлопець вважає, що він чудово надихає людей навколо і показує своїм прикладом, що навіть неможливе – можливо.