Чоловіче ім'я Костянтин за походженням давньоримське і утворене воно від латинського слова "constans", що означає "незмінний", "постійний" або "стійкий". І справді, власник цього імені ставиться до відносин дуже серйозно, а тому не зустрічатиметься з ким завгодно. Костянтин бере в пару лише ту жінку, де він бачить мати своїх майбутніх дітей. Якщо він закохується, то зробить усе можливе, щоб ця жінка була його супутницею на все життя. У Костянтина лише один пріоритет – міцна сім'я, чого він постійно прагне.

До речі, величезні шанси на побудову реально щасливого та міцного шлюбу є у випадку, коли Костя поєднується з такими жіночими іменами як Параска, Лоліта, Кароліна, Агата, Ольга, Едіта, Ніна, Сарра та Ізабелла.

Чоловіче ім'я Архіп за походженням давньогрецьке і означає переклад "начальник". Це надзвичайно унікальні люди. З одного боку, Архіп може здатися надто грубим, жорстким, прямолінійним та черствим. Але з іншого боку, це завжди добрий і доброзичливий чоловік, готовий допомагати людям, жертвувати собою заради їхнього благополуччя, і робити якнайбільше добрих вчинків.

Дуже часто Архіп може бути таємно закоханим у жінку, проте не наважується зізнатися у коханні. Архіпа видають його закохані очі, якими він дивиться на свою кохану. І тут справу у свої руки має взяти жінка, яка так запала цьому чоловікові в душу. Будьте певні, що цей чоловік ще себе покаже у стосунках. Заради кохання всього свого життя він готовий на все.

Юрій - це форма імені Герогій, яка, в перекладі з грецького, означає "землероб". Як правило, чоловіки з таким ім'ям - відкриті і доброзичливі люди. При цьому власники цього імені ніколи не дивляться на інших жінок.

Дуже часто Юрій закохується у досить ранньому віці, проте це не заважає йому прожити до глибокої старості у парі зі своєю коханою. Юрій справжній однолюб. Юрій завжди докладатиме максимум зусиль, щоб його кохана була щасливою.

У скорій Юрій вірний, аккуратен, він добрий господар, який прагне усунути побутові проблеми відразу ж, як тільки вони себе виявлять.

Здатний на все заради кохання

Ініціативний і пристрасний власник цього імені завжди домагається жінки, яку закохався. Навіть якщо його кохана перебуває у стосунках з іншим чоловіком, Назар докладе максимум зусиль, щоб бути з бажаною жінкою. Цей чоловік буквально засинатиме подарунками свою кохану і робитиме все для її ж блага. Зрештою, обраниця Назара не втримається і повністю зануриться у кохання.

Постійно готує приємні сюрпризи

Досить часто власник цього імені вибирає для себе жінку, яка набагато молодша за нього. Однак, це не заважає побудувати міцні відносини. Обранка Бориса купається у щастя, адже цей чоловік любить дивувати. Смачні сніданки у ліжко, квіти без приводу та приємні сюрпризи на день народження коханої – це все про Бориса. Дружинам цих чоловіків дуже пощастило і вони про це знають.

Читайте також:

Церковний переворот: в УПЦ МП заявили про власність на храми Києво-Печерської лаври та почали загрожувати

Найкраще підготуватися: названі найважчі місяці на рік Чорного Кролика

Зовсім погано: у Росії вже офіційно загрожують Німеччині серйозними діями