Дивним є той факт, що контрпропаганду російський народ сприймає як західну пропаганду, а всі, хто несе в маси подібну інформацію – іноземні агенти, які працюють проти Російської Федерації та Кремля.

Сама російська пропаганда – це фундаментальний механізм побудови політичного та народного іміджу Володимира Путіна. Якщо пропаганда дає осічку - це відразу позначається на іміджі Кремля та його "царя".

Однак багато росіян розуміють патовість такого державного устрою Росії, а тому систематично показують усьому світу всі факапи та фейли путінського режиму.

Так, після того, як Кримський міст був підірваний 8 жовтня 2022 року, згодом Путін особисто проїхав на автомобілі мостом, нібито показуючи всім, що "батя" не боїться, і що сама споруда вже відремонтована.

Варто зазначити, що Кримський міст - це транспортний перехід через Керченську протоку, що з'єднує Керченський та Таманський півострова через острів Тузла та Тузлінську косу. Іншими словами, це міст з'єднує безпосередньо Росіюя і Крим.

І ось нещодавно, в мережі почала гуляти інформація, що насправді Кримський міст не відремонтували, і знаменита поїздка Путіна - не більше, ніж постанова. Фото було опубліковано у Telegram-каналі "Україна Зараз: новини, війна, Росія".

Читайте також: