Український державний діяч, голова Служби зовнішньої розвідки України, а також генерал армії України Микола Маломуж зробив деякі висновки та прокоментував дії путіна. Український генерал вважає, що російський тиран не має наміру відступати в Україні.

Цю публікацію оприлюднили на порталі новин «Главред»

Вже весь світ знає, як путін реагує на невдачі своїх окупантів на території України. Однак варто зауважити, що він не збирається здаватися, оскільки виведення його військ з України означає падіння його режиму.

Колишній керівник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж дав цікаве інтерв'ю, де розповів, як путін реагує на поразки його військ.

"Це був перший удар, психологічний удар. Він був дуже розгублений, прямо скажу. І, за даними моїх каналів, він певною мірою шкодував, що вплутався в таку велику кампанію. Але вибору у нього немає. Тому що програш на фронті – це падіння його режиму", – заявив Микола Маломуж.

Крім цього, український генерал сказав, що путін не може дозволити собі відступати, він навпаки стягує всі можливі ресурси.

"Він уже змушений йти на велику війну, грати вдовгу, генеруючи для цього всі ресурси: і військовий, і людський, і технологічний. І підтягуючи якісь позиції, можливо, третіх країн, яких практично немає, за винятком Ірану і Північної Кореї" – продовжив голова Служби зовнішньої розвідки України.

Читайте також:

"Купол" над Україною. У ЗСУ розповіли, коли вийде «закрити» небо за допомогою ППО

Страх кремля наздогнав фронт: у мережі показали унікальне озброєння ЗСУ, яким українські військові знищують ворога

Макіївський феномен: як ЗСУ одним ударом ліквідували тисячне угруповання окупантів