Якщо вірити системі підрахунку бойових втрат від Генерального штабу Збройних сил України, то станом на 19 грудня 2023 року втрати особового складу рф орієнтовно складають близько 98800 осіб. ЗСУ нищать окупантів будь-якими доступними засобами.

Українські військовослужбовці продовжують скорочувати чисельність путінської армії за допомогою різноманітних пристроїв. Вкотре бійцям ЗСУ став у нагоді дрон, за допомогою якого вони вдало "полювали" на окупантів.

Внаслідок серії вибухів російських терористів було знищено. Про це повідомляє Telegram-канал СтратКом ЗСУ.

За допомогою безпілотника українські військові встановили місце розташування окопів російських загарбників.

Після цього воїни ЗСУ скинули в окопи ворога дві вибухівки. В результаті успішного "полювання" росіяни були успішно демілітаризовані.

"Черговий приклад якісної та висококваліфікованої роботи операторів дронів", – йдеться у повідомленні.

До слова, віднедавна у рф бідкаються, що ЗСУ використовує нові дрони-камікадзе, які атакують роєм. Окупанти впевнені, що таємничі українські дрони-камікадзе можуть атакувати цілі на відстані, як мінімум, у 70 км. Крім того відомо, що ці дрони здійснюють політ на наднизькій висоті зі швидкістю у 60 км/год, а для навігації використовується GPS.

Читайте також:

путін ліквідує Лукашенка та спише це на українських диверсантів. Далі - захоплення Білорусі та виведення військ з України, - Орест Сохар

Знайдіть відмінності: українцям показали, як виглядатиме нова купюра 100 гривень

"Буде важка боротьба": Зеленський розповів про звільнення Криму