Один із українських бійців ЗСУ розповів, що на території тимчасово окупованого Криму у росіян розпочалася справжня паніка. Після перших прильотів півостровом, напруга серед російських жителів у Криму наростає з кожним днем.

Цю інформацію розмістили на порталі «Главред»

Українцям чудово відомо, що у Криму все частіше і частіше «курять» у недозволених місцях. Через досить часті вибухи на території півострова, росіяни почали евакуюватися і повертатися до своєї рідної росії.

Також варто зазначити, що 17 грудня у Сімферополі сталися чергові вибухи.

Кримський активіст і військовий ЗСУ Василь Самойлов вирішив прокоментувати ситуацію, що склалася в Криму, і сказав: «Бавовни» дуже сильно впливають на моральний стан як окупантів, так і місцевих зрадників. Чим більше "бавовни", тим більше вони починають панікувати», - розповів військовий.

Також він зазначив, що після останніх вибухів все більше росіян почало тікати з Криму.

«Такої масової втечі, як було під час першої "бавовни" влітку, зараз немає. Але справді все більше і більше росіян намагаються поїхати додому, до своєї улюбленої країни "глоду і перегару», - продовжив Василь Самойлов.

Ще він акцентував свою увагу на тому, як росіяни тікають із півострова. За його словами, вони так поспішають, що на Кримському мості навіть з'являються пробки.

Читайте також:

"Буде важка боротьба": Зеленський розповів про звільнення Криму

Тараканов доведеться «труїти» після перемоги: гауляйтер Криму Аксьонов вирішив забрати квартиру Зеленського у Ялті