Відомий український державний та політичний діяч, секретар РНБО України з 3 жовтня 2019 року, а також міський голова Луганська Олексій Данилов вирішив прокоментувати прогнози начальника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова щодо закінчення війни в Україні. Український чиновник зізнався, що йому дуже хотілося б, щоб кровопролиття на нашій землі закінчилося якнайшвидше.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «Главред»

Олексій Данилов згадав слова Кирила Буданова щодо закінчення війни на території України. Начальник Головного управління розвідки Міноборони раніше говорив, що війна завершити влітку наступного року.

"Я хочу, щоб Кирило не помилявся. Позитивно ставлюся до цього прогнозу", - сказав секретар РНБО.

Окрім цього, голова Луганська зазначив, що Україна навряд чи найближчим часом зможе перемогти росію у цій дикій війні. Очевидно, що для цього знадобиться більше часу та набагато більше підтримки українських партнерів.

"Я хотів би, щоб це сталося раніше. Але з урахуванням того, що я реаліст, розумію, що раніше весни-літа у нас навряд чи буде таке свято. Але воно обов'язково буде на нашій вулиці", - продовжив Олексій Данилов.

Також він і згадав про тимчасово окупований Донбас, Луганськ і Крим.

"Вони мають бути обов'язково повернуті нам, це буде наша територія, там буде наша влада", - підсумував український урядовець.

Читайте також:

"Буде важка боротьба": Зеленський розповів про звільнення Криму

У них все дуже погано: у розвідці розповіли, чому росія не запускає дрони-камікадзе із Криму

Тараканов доведеться «труїти» після перемоги: гауляйтер Криму Аксьонов вирішив забрати квартиру Зеленського у Ялті