У мережі повідомили про те, що українські Герої проводять небезпечні операції у тилу ворога. Так, з'явилися відомості про те, що є українські бійці, які діють глибоко на території росії, що може розплющити очі на деякі деталі.

Цю інформацію надали у соціальній мережі, посилаючись на заступника начальника ГУР.

Потрібно повідомити, що українські військові розповіли дуже цікаву інформацію. Вони повідомили про те, що відбуваються битви не лише на території України, а й у глибині самої країни-терористки росії.

«ЗСУ проводять операції на території Росії, - заступник начальника ГУР МО Вадим Скибицький для BILD. Він наголосив, що цілями стають виключно військові об'єкти: "Це об'єкти збройних сил росії, з яких виконуються удари по Україні, у тому числі логістичні центри, командні пункти або гарнізони з великою кількістю солдатів". Для тих, хто сумнівався, бавовни наші», - повідомляється в соціальній мережі.

Це досить прямо говорить про те, звідки береться бавовна на території росії. Також не потрібно сумніватися в успіхах ЗСУ, оскільки українські Герої роблять все можливе та неможливе, даючи відсіч такому сильному агресору, як росія.

Читайте також:

Аж дух захоплює: українські десантники показали, як громять російських окупантів. Відео

Окупанти витимуть: США готують для України ракети та снаряди на нечувану суму

Здавав окупантам позиції ЗСУ: настоятеля храму УПЦ МП посадять на 12 років