Жителі нашої країни чудово знають та розуміють, якою ціною доводиться платити за нашу рідну землю та свободу. У мережі оприлюднили унікальний відеоролик, який показує, як українські герої знищують ворога.

Відповідну відеострічку розмістили на порталі новин «Оглядач»

ЗСУ стали дуже потужною та елітною армією. Після того, як а-ля "друга армія світу" прийшла на територію України, вона зіткнулася з небаченим – українськими військовими. Лише за перший тиждень повномасштабного вторгнення ЗСУ перемололи елітні підрозділи путінських окупантів. Коли відбувалися запеклі бої за Київ, окупанти лягали буквально тисячами на Київщині.

Однак зараз потрібно віддати належне 10-й окремій гірничо-штурмовій бригаді, яка знищує ворога з армійських фургонів HMMWV.

До мережі потрапили унікальні кадри, які показують українських героїв за роботою. Вони кришать путінських окупантів, буквально перетворюючи їх на попіл.

Що стосується військової машини HMMWV, то вона є американським армійським вантажним фургоном, що стоїть на озброєнні переважно у ЗС США. Така техніка має чудову прохідність і досить добре показує себе на полі бою.

Читайте також:

Окупанти змінюють промоклі штани: ЗСУ потужно розносить рашистів під Мелітополем. Розбігаються в різні боки

ЗСУ йдуть до перемоги: названо напрям, визволення якого переламає «хребет» кремлівському фюреру

Труна не вистачить: ЗСУ отримають найпотужніші озброєння для атаки росіян. Що відомо