Українцям повідомили, що воїни ЗСУ готові давати відсіч ворогам на всій території нашої держави. Зазначається, що навіть якщо буде настання з боку Білорусі, то до цього варіанту подій уже готові.

«На Рівненській АЕС готуються протидіяти можливому захопленню через загрозу вторгнення з Білорусі «Працюємо разом із військовими. Нашу станцію охороняє Нацгвардія. Наразі ЗСУ набагато більше готові до нападів на станцію, ніж це було раніше. Є певні захисні схеми», – пояснює директор Павло Ковтонюк. А також зазначив, що прямий ракетний удар по станції не призведе до ядерної катастрофи», - повідомляється у соціальній мережі.

Крім того, є інформація, що президент України Володимир Зеленський проводив спеціальну зустріч, на якій обговорювалися сили ворога та його потенційні дії у майбутньому.

«Крім того, сьогодні Володимир Зеленський провів Ставку Верховного Головнокомандувача, де обговорювали актуальну чисельність та озброєння ворожих військових угруповань. Командувачі наголосили на готовності сил оборони реагувати на будь-який розвиток подій».

Варто зазначити, що багато експертів вважають, що ВСУ на даний момент набагато сильніші, ніж спочатку повномасштабного вторгнення росії. Наразі є маса нового сучасного озброєння, яке допоможе відбиватися від ворога. Однак не варто недооцінювати путінських окупантів, оскільки вони готові йти на смерть заради шалених амбіцій російського терориста путіна.

Читайте також:

Розгорнуть назад на раз-два: в ООС розповіли про готовність ЗСУ «зустрічати» білоруських «братів»

Нова хвиля мобілізації в Україні Залужний розповів, чого насправді не вистачає ЗСУ для швидкої перемоги над Росією