Масований ракетний удар по Україні, який був завданий росією 16 грудня, сильно вдарив по Кривому Рогу.

Знаючі люди стверджують, що путін особливо сильно не терпить це місто через те, що воно є рідним для президента України Володимира Зеленського. Тому часто є метою номер один.

І ось 16 грудня Кривий Ріг сильно постраждав. Житловий будинок був повністю зруйнований, серед потерпілих були діти. 7-річна дівчинка Аріна опинилася під завалами і її дістав очевидець, а інший очевидець оперативно довіз дитину до лікарні.

Лікарі діагностували у дитини пробиття грудної клітки. Про це інформує Обозреватель, посилаючись на криворізьке видання "Свої".

Очевидцем та рятівником виявився місцевий житель Сергій. Чоловік під час обстрілу якраз був у дорозі на роботу. У момент вибуху Сергій виявився неподалік будинку, в який потрапила російська ракета, завдяки чому надав оперативну допомогу дитині.

"Я почув, що дитина плаче. Хлопець перший поліз на другий поверх. На сходах сидів закривавлений чоловік. Поки інші люди намагалися його взяти під руки і відвести на безпечну відстань, хлопець знайшов цю дитину – дівчинку і передав іншій. Він виніс її на вулицю , А я вже у нього її забрав" , - розповідає чоловік.

Дитина була вся в крові і скаржилася на біль у руці. Сергій взяв дівчинку на руки і побіг до машини, яка була за 200 метрів від місця вибуху. Однак на шляху до авто під'їхав інший автомобіль, який підхопив Сергія та Аріну та відвіз до лікарні.

"Всю дорогу тримав її клубочком. Я дивлюся, у неї грудна клітина вся в крові. Вона втрачає свідомість, приходить до тями, її обличчя, вона вся в крові. Там жах був. Розмовляв, щоб вона не зомліла. Коли ми проїхали перехрестя, ще ніхто не пропускав, світлофори не працювали, такий хаос. Вона почала хрипіти, якийсь шум із грудей, і тоді я чомусь подумав за легені" , – каже Сергій.

У медичному закладі чоловік передав дитину лікарям, і ті одразу направили Аріну до реанімації. Її ввели в кому та стабілізували стан. Лікар розповів, що у дівчинки пробито грудну клітку.

Скріншот з Оглядача

Скріншот з Оглядача

Скріншот з Оглядача

Читайте також: