Велика війна за незалежність України розпочалася росією 24 лютого. Це день став найчорнішим днем ​​в історії сучасної України, коли життя людей поділилося на "до" та "після".

Неможливо усвідомити до кінця той шлях, який уже був пройдений і той шлях, який ще доведеться пройти. Але українська армія не залишає ворогові жодного шансу на захоплення влади – все, що було окуповано, буде повернено, все, чого росія позбавила нас, ми повернемо за будь-яку ціну. Ця війна не за життя, це битва на смерть.

ВСУ – це суто наші, українські, Месники, які борються з ворогом за саме існування українського народу та держави. Про подвиги бравих українських воїнів ходитимуть легенди вічно, як про запорозьких козаків, які гнали супостата геть від української землі. Ми живемо в епоху відродження української нації – і це справді величне та жахливе видовище.

Нещодавно у мережі представили роботу воїнів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України. Воїни знищили групу окупантів в одному із районів Луганської області.

Відео було представлене виданням Обозреватель.

На відео помітно, як за допомогою ударного дрона українські захисники вразили окупантів, які переносили свого пораненого товариша по службі.

"Окупанти суворо відплатять за кожну українську сльозу, за кожну зруйновану хату, за вбитих мирних людей!" – пообіцяв український офіцер-десантник.

Читайте також: