Щороку 19 грудня несе в собі окремий зміст – люди вперше запалюють вогні на новорічній ялинці, діти шукають подарунки під подушкою, та розпочинається православний цикл різдвяних та новорічних свят.

День Святого Миколая у 2022 році святкували 6 грудня за григоріанським календарем та 19 грудня за юліанським. В Україні поки що не відійшли від юліанського календаря, тож кожен для себе вирішує, коли відзначатиме релігійні свята.
Проте 19 грудня залишається святом для певних людей - іменників на ім'я Максим і Микола, які відзначає свій День ангела.
Максим. Це завжди впевнений у собі чоловік, який робить усе із максимальною віддачею. Максим прагне досягти значного місця у суспільстві та матеріального благополуччя. Він досить комунікабельний і вміє правильно подати себе. Кар'єрне зростання не має для Максима значення, проте він бажає отримувати хорошу заробітну плату. Не звик вислужуватися перед начальством, не терпить підлабузництва.

Микола. Микола завжди врівноважений, працьовитий та працездатний чоловік. Він дуже талановитий, і легко може освоїти будь-яку професію та будь-яке хобі. Представники цього імені завжди добре заробляють та забезпечують свою сім'ю. Він простий у спілкуванні, легко сходиться з людьми, у тому числі у колективі. Миколай легко захоплюється жінками, йому характерні хвилинні закоханості. У коханні пристрасний, але ревнивий.

Читайте також: