У зв'язку з тим, що в Україні постійно відключають світло через терор путінських окупантів, мешканцям нашої країни вирішили розповісти цікавий лайфхак. Оскільки деякі люди працюють за ноутбуком, українцям розповіли, як продовжити роботу його акумулятора під час відключення енергопостачання.

Цю інформацію надали на порталі «Апостроф»

Усім чудово відомо, чому на території України введено екстрені відключення від світла. Українці змушені шукати альтернативні способи, щоб заряджати свої телефони, ноутбуки та інше.

Є відомості про те, що можна зробити так, щоб ноутбук тримав свій заряд довше. Для цього потрібно зробити калібрування акумулятора. Щоб це зробити, необхідно: встановити параметри енергозбереження, необхідні для калібрування акумуляторної батареї (в панелі керування потрібно знайти налаштування керування живленням та економією електроенергії, а потім змінити схему керування живленням на портативну), вимкнути функцію автоматичного відключення дисплея, дисків та переходу в режим очікування та вимкнути оповіщення про розряджання акумулятора. Після цього потрібно вимкнути зарядний пристрій або блок живлення і розрядити батарею до вимкнення. Потім підключіть блок живлення та зарядіть батарею до 100%. Цей процес потрібно зробити 3-4 рази.

Після цих процедур необхідно повернути установки енергозбереження до початкових значень.

Однак є спосіб набагато простіше – просто поставити новий акумулятор на свій ноутбук.

Читайте також:

Ракетний обстріл України: у яких регіонах пропало світло та вода, де дізнатися адресу найближчого "Пункту незламності"

Не включають світло: куди скаржитися, якщо у вашому будинку постійно відключають електрику