Легендарний радянський та український журналіст, а також ведучий програми «У гостях у Дмитра Гордона» Дмитро Гордон показав, як зараз виглядає путінська підстилка та пропагандист Соловйов. Він показав, як російський «брудний язик» схуд і змінився на обличчі.

Цю публікацію Дмитро Гордон опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитий український журналіст вирушив до соціальної мережі, щоб показати, як зараз виглядає російський пропагандист Соловйов.

Розпалювач війни і путініст Соловйов в черговий раз тріпався на своєму шоу, зомбуючи росіян. Однак цього разу він вигладив так, ніби він на щось захворів.

«Зверніть увагу: на соловйові обличчя немає, схуд у два рази. Що з ним, як вважаєте?», - підписав відеоролик Дмитро Гордон.

Українська публіка, підписана на сторінку журналіста, не змогла пройти повз таке відео. Люди не стали мовчати і поїхали до розділу з коментарями, щоб залишити свої відгуки.

«Гниє зсередини…», «Гага початку сниться)))», «Може здохне скоро?», «Нюхає по-любому, або глисти має», «Систематичний пронос від страху», «Криза…. Ботокса в Росії немає», - висміяли Соловйова у соцмережі.

Читайте також:

Видали нову методичку: Соловйов почав скиглити про поразку Росії у війні з Україною

"Двійник Зеленського" з Кварталу розсмішив українців, пожартувавши про Соловйова та лисого Ківа.

Буде сильний удар по окупантах: Німеччина відправить в Україну грізну техніку. Про що домовились