15 грудня, у четвер, у мережі розмістили унікальну інформацію про інцидент на території Російської Федерації. Стало відомо, що на одному із найбільших підприємств у Росії відбулося масштабне займання. Так, у РФ черговий «бавовна», який може приголомшити своїми масштабами.

Цю інформацію оприлюднили у соціальних мережах, посилаючись на відеоролик із місця події.

Потрібно повідомити, що в Росії вкотре щось вибухає. Однак цього разу «бавовна» виявилася дуже великою. Є відомості про те, що в Сибіру горить один із найбільших нафтопереробних заводів Росії. Так, ця подія зазнає серйозних наслідків.

Окрім цього, у мережі можна побачити відеоролик, на якому показані кадри дуже великої пожежі. До того ж відомо, що площа займання – 2500 квадратних метрів.

До речі, вибух мав таку силу, що його зафіксували навіть сейсмографи.

«А ось і кадри сьогоднішньої пожежі на Росії з іншого ракурсу. Це, до речі, найбільше підприємство в північному Сибіру та один із найбільших НПЗ на Росії. Площа загоряння – 2500 кв. Відео бадьорить краще, ніж ранкова кава», - підписано відеоролик у соціальній мережі.

Варто зазначити, що причина цього інциденту поки що невідома. Однак можна сказати лише одне, що курити в недозволених місцях небажано, особливо на території країни-терористки Росії.

Пізніше рятувальники заявили, що, ймовірно, попередня причина події — загазованість систем технологічної установки.

Відомо про двох загиблих та п'ятьох постраждалих внаслідок пожежі.

Читайте також:

Москва у вогні та пекельному диму: горить найбільший торговий центр, чути вибухи. Відео

Росіяни почали курити там, де ще не потрапило. У місті Енгельс та Рязань чергові військові НП з вибухами

Експерти розповіли, як правильно використовувати туристичні газові пальники, щоб не спровокувати вибух та пожежу