У мережі розмістили дуже несподівану та дивовижну інформацію щодо інциденту на території Росії. За інформацією російських ЗМІ, на території РФ було оштрафовано чоловіка за те, що йому наснився президент України Володимир Зеленський.

Як повідомляється, на території РФ жителя Чити оштрафували за те, що він написав у соціальних мережах про те, що йому наснився Володимир Зеленський. Російські судді ухвалили рішення визнати жителя Чити у "дискредитації" армії РФ.

Так, місцевого жителя Чити Івана Лосєва визнали винним у "дискредитації" армії Росії через звичайний сон. Також йому було призначено штраф у розмірі 30 тисяч рублів за те, що він сказав, що йому наснився Володимир Зеленський.

"Сьогодні наснилося, що мене мобілізували, привезли в якийсь підготовчий табір. і в цей момент туди вривається ЗСУ на чолі з Зеленським. Усіх скрутили, збираються розстріляти, і в цей момент Зеленський йде повз мене і каже: "О, я твої стріс в інсті бачив, Слава Україні!". А я йому відповідаю: "Героям Слава!". Ну і Зеленський мене радісно поплескав по плечах і каже: "Так, його відпустіть, всіх інших розстріляти". І ось ми з ним стоїмо, дивимося на це все, а я йому кажу: “А можна з вами селфі для інсти зробити?” А Зеленський каже: “Можна”, - написав про свій сон Іван Лосєв у соціальній мережі.

Окрім цього, сторінка Івана Лосєва нібито зацікавила співробітників ФСБ ще 23 вересня. Вже 7 грудня він потрапив до російського суду.

Також мешканець Чити сказав, що ФСБшики знайшли на його сторінці у соцмережі не менше 6 причин для порушення кримінальної справи.

Читайте також:

Труна не вистачить: ЗСУ отримають найпотужніші озброєння для атаки росіян. Що відомо

Струнка, молодша і щаслива: Максим Галкін показав свіжі фото Алли Пугачової, змусивши росіян бризкати отрутою