Радянський та український військовослужбовець, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт Олег Жданов заявив, що у Кремлі задумали дуже хитрий план. На його думку, Путіна можуть використати для найкращого майбутнього для Росії.

Відповідну новину надали на порталі новин «Оглядач»

Повідомляється, що на території РФ вже не перший день готуються до зміни режиму тирана Путіна. Так, конкуренція за місце глави Росії зростає з кожним днем.

Військовий експерт Олег Жданов дав своє чергове інтерв'ю, де розповів про відходи російської еліти. Вважається, що еліта Кремля може втекти на територію Латинської Америки, де зможе знайти собі притулок.

"Військова верхівка, силовики готують собі "запасний аеродром", бо невідомо, чи зможуть вони домовитися із Заходом чи ні, чи стане вбивство чи усунення Путіна від влади "квитком" або гарантією їхньої безпеки", - розповів український фахівець.

Крім цього, Олег Жданов сказав, що переломний момент у РФ може статися будь-якої миті, оскільки з кожним днем ​​ситуація загострюється дедалі більше.

"Кожен поважаючий себе клан готує якийсь запасний варіант. У кращому разі це просто втеча з Росії. Але вони чудово розуміють, що Путін їх може просто не випустити. Отже, постає питання усунення Путіна від влади, а далі пропозиція переговорів або втеча" , – продовжив військовий експерт.

Також Олег Жданов додав: "Захід може погодитись на зміну режиму та погодитися випустити тих, хто це забезпечить".

Читайте також:

Відстрочка у півроку: Жданов розповів про проблеми зі швидким закінченням війни в Україні

Жданов розповів, що станеться, якщо Путін зможе залишити Україну без тепла