Вже не лише весь світ розуміє, що Україна здобуде перемогу у кривавій війні, яку розв'язав Путін, а й самі путінські пропагандисти почали готуватися до серйозної поразки. Так, сам путініст Соловйов почав «плакати» і говорити про великий програш путінських окупантів на території України.

Цю інформацію оприлюднили у різних соціальних мережах, посилаючись на програму путінського пропагандиста Соловйова.

Після того, як українські Герої змогли звільнити тимчасово окуповану Харківщину та Херсонщину, у Путіна та багатьох росіян почало «зносити дах». Багато пропагандистів вже самі почали замислюватися про те, що щось йде не так.

««ИМ ПОСТАВЯТ ВСЕ!». У солов*оба готують росіян до поразки. Ниють, що ЗСУ б’ють у глибокий тил русні, ракети HIMARS літають до 92 км, а ще скоро будуть нові винищувачі, абрамси і т.п.», - підписана публикація в соціальній мережі.

Варто зазначити, що і сама подорожня підстилка Скабеєва теж неодноразово говорила про потенційну поразку російських окупантів. Також вона закликала росіян готуватися до того, що нібито міжнародний суд судитиме всіх без винятку. Це говорить про те, що самі путіністи відчувають, що вони отримають те, що заслужили насправді.

Читайте також:

«Ніхто не розраховував, що за Україну «впишуться»: Скабєєва мало не заплакала в ефірі від образи за поразки РФ

Путіна здали: пропагандистка Скабеєва розповіла, що Росія не здобуде перемогу. Відео

На кого схожі Соловйов та Скабеєва: у мережі показали, як вони виглядають у вигляді тварин. Фото