Мешканцям України повідомили, що через постійне відключення від електропостачання можуть подорожчати продукти. Так, через цю неприємну ситуацію люди залишаються не тільки без світла, але й платитимуть дорожче, ніж звичайно, за деякі популярні продукти.

Відповідну інформацію надали на порталі «today»

У зв'язку з тим, що російські окупанти за наказом тирана Путіна на постійній основі обстрілюють ракетами критичну інфраструктуру України, виникли проблеми зі світлом. Перший заступник міністра аграрної політики Тарас Висоцький звернувся до українців та повідомив, що деяка продукція, яка залежить від додаткового енергопостачання, дорожчатиме.

"Все залежить від того, яка надалі буде частота відключень і, відповідно, від потреб використання альтернативних джерел, які є дорожчими. Якщо ситуація буде поточною, з прогнозованими плановими відключеннями, істотного подорожчання не передбачається. Будуть незначні коригування, на кілька відсотків , але не більше”, - зазначив фахівець.

Крім цього, експерти сказали, що через постійне відключення від світла зростатиме в ціні курятина та яйця, які й так уже досягли рекордних цін.

Читайте також:

Запишіть адреси та телефони: де отримати продукти, ліки та одяг

Це допоможе вижити. Які продукти харчування необхідно заготовити на тривалий блекаут

Щоб не було фальстарту: які продукти здатні миттєво покращити ерекцію

Викликають сильний головний біль: названі продукти, від яких краще відмовитись.