У мережі розмістили дуже незвичайну публікацію, в якій йтиметься про незвичайний лайфхак. Стало відомо, що досвідчені господині кладуть крейду у шафу для того, щоб вона позбавила надокучливої проблеми.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Главред»

Напевно, багато хто бачив, як у шафі в деяких людей може лежати крейда. Хтось може подумати, що це дуже дивно, проте він насправді дуже рятує у господарстві. Крейда виконує дуже важливу функцію – усуває вологість у шафі.

Після настання осінньої чи зимової погоди, у шафі може з'являтися зайва волога, що надає чимало проблем та турбот для господарок. Таке явище може спровокувати появу грибка, плісняви та неприємного запаху.

Щоб не зіткнутися з такою поширеною проблемою, потрібно покласти шматочки крейди у шафу. Але, дуже важливо розуміти, що крейда нічим не допоможе, якщо у вашій шафі вже утворилася пліснява. Крейда відмінно допомагає боротися з першопричиною таких проблем – вогкістю.

Завдяки своїй структурі та складу, крейда здатна відмінно виводити вологу. Це говорить про те, що шматочки крейди можна класти на полиці або шафу. Таким простим чином можна позбутися вогкості.

Для того щоб крейда не забруднила одяг, його краще покласти в мішечок з тканини або в капроновий шкарпетку

Читайте також:

Автомобільні лайфхаки. Як зробити так, щоб у мороз не обмерзало лобове скло

Відключення світла: як зробити, щоб свічка горіла набагато довше. Лайфхак

Як визначити розмір джинсів навіть не приміряючи їх. Простий лайфхак

Такого ще не було: Лукашенко запропонував усім роздягнутися та працювати без одягу. Новий лайфхак