У мережі розмістили дуже цікаву публікацію для любителів поїсти смачненького. Так, зараз йтиметься про дуже незвичайний і простий рецепт для домашніх оладок з апельсином.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "cookpad"

Багато жителів України люблять так звані млинці. Є безліч рецептів для даної страви, проте в мережі приділили особливу увагу млинцям з апельсинами.

Як повідомляється, ця страва може подарувати заряд бадьорості та позитиву на весь день. А його рецепт дуже простий, що говорить про те, що його зможе приготувати буквально кожен.

Для того щоб отримати ароматні та смачні млинці, вам знадобиться: 1 яйце, 200 мл кефіру, 1,5 склянки (250 мл) борошна, 0,5 ч. л. соди, щіпка солі, 3 ст. л. цукру, 2 ст. л. олії для смаження, 1-2 ч. л. (Цедра) апельсина або сам фрукт.

Апельсини очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками, до яйця додаємо цукор і збиваємо міксером протягом декількох хвилин, вливаємо кефір, додаємо борошно, соду і розпушувач тіста, тісто збиваємо міксером до однорідності і додаємо нарізані апельсини і 1 ст. л. рослинної олії та перемішуємо. Після цього обсмажуємо оладки на розігрітій олії з двох сторін по кілька хвилин до готовності.

Читайте також:

Рецепт для недільних посиденьок взимку: як правильно приготувати ароматний глінтвейн

Як смачно приготувати курячу печінку, щоби їли навіть діти. Рецепт

Захочеться добавки: рецепт картопляно-гречаного пирога, яким можна нагодувати всю родину

Ідеальна закуска: як зробити апетитні рулетики із сала. Рецепт