Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков повідомив про плани російського президента Володимира Путіна "згодом" приїхати на окуповані території. Про це Пєсков заявив в ефірі телеканалу "Росія 24".

"Поки якихось конкретних планів немає, але я не сумніваюся, що настане час, коли Путін приїде на Донбас, природно. Це російські регіони, і він там буде", - повідомив Пєсков.

Нагадаємо, що 30 вересня 2022 року Володимир Путін затвердив незаконну анексію Донбасу, Херсонської та Запорізької областей - він підписав так звану "угоду" про входження до складу Росії з лідером "ДНР" Денисом Пушиліним, головою "ЛНР" Леонідом Пасічником, а також колаборант Сальдо та Євгеном Балицьким із Херсонської та Запорізької областей відповідно.

За словами Володимира Путіна, мешканці окупованих регіонів України "зробили вибір" на користь РФ на референдумах, які проходили з 23 по 27 вересня 2022 року.

До речі, нещодавно Путін заявив, що РФ мала анексувати частину Донбасу раніше, але нібито сподівалася на те, що Донецьк і Луганськ зможуть "з'єднатися" з Україною.

Читайте також:

З росіян взяв – Україні дав: Пугачова та Галкін організували підпільний збір для українців

Києво-Печерська Лавра змінила патріархат У Кремлі біснуються куратори

"Бажання заплющити очі...": Світлана Лобода випустила нову пісню про війну. Відео