Дипломовані кухарі кажуть, якщо спробувати домашній майонез один раз, людина ніколи більше не купуватиме цей соус у магазині. До того ж домашній майонез дешевший, смачніший і корисніший.

Ні для кого не секрет, що домашній майонез є чудовою заправкою в будь-який овочевий або м'ясний салат.

Масло краще вибирайте рафіноване, без запаху, це стосується і оливкової. Неочищена олія може надати соусу гіркуватість, це не всім сподобається. Яйце має бути дуже свіжим. Так як воно використовується у сирому вигляді, беріть продукт лише перевіреного виробника. Гірчицю краще взяти не дуже гостру, нехай вона буде просто смачною.

Увага! Домашній майонез відноситься до продуктів, що швидко псуються - після приготування його можна зберігати в холодильнику протягом декількох діб.

Читайте також:

Аромат можна відчути через екран: рецепт домашнього кокосового печива, яке не залишить байдужим