Ніхто не заперечуватиме, що сьогодні діти та дорослі як ніколи сподіваються на диво, на здійснення мрій та надій. Одне з найзаповітніших бажань усіх українців – Перемога та світ!

Перед Різдвяними та Новорічними святами, у четвер, 1 грудня у Великій лаврській дзвіниці на вул. Лаврська, 9 розпочала свою роботу Резиденція святого Миколая.

Про це повідомляє Національний заповідник Києво-Печерська лавра.

Щовихідних до 19 грудня можна буде побачити традиційну арку бажань, написати листа Святому Миколаю, дітям проводитимуть майстер-класи з виготовлення новорічних прикрас.

Зазначимо, що в перший день кількість відвідувачів була обмежена через воєнний стан у країні і пускали до Резиденції лише на запрошення.

До речі, окрім зустрічі зі Святим Миколаєм, усі відвідувачі резеденції зможуть побачити казкові полотна художниць Тетяни Білоусової, Олени Смаль, Яни Власенко-Бернацької та її учнів, вишукані ажурні скульптури Володимира Балібердіна, мереживні текстильні твори Галини Дюговської серії "Аліса в Країні Чудес" від Української Асоціації Ручної Творчості та ніжно проникливих творів Світлани Кришталь.

Читайте також:

Незважаючи на відключення світла: у чому треба зустрічати Новий рік, щоб задобрити долю

Путін - викрадач Різдва: Кличко розповів, чи буде у Києві новорічна ялинка

Напад буде під Новий рік: у Генштабі названо регіони України, де очікується атака рашистів