Відомий український політик, розвідник, блогер, політичний та військовий оглядач, а також радник ВП Олексій Арестович розповів, чому російські «чмобики» не можуть нормально воювати на території України.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Главред»

За словами Олексія Арестовича, російські окупанти не здатні до нормальних бойових дій. Вже є інформація про те, що вони використовують вогонь за своїм же, що говорить про практику френдлі фаєра.

Є відомості про те, що російські «мобики» проходять підготовку всього 14 днів, що говорить про те, що вони можуть лише сидіти в окопах, стріляти в різні боки і навіть просто бігти напролом у бік ЗСУ.

Окрім цього, радник глави Офісу президента заявив, що російські окупанти не розрізняють цілі та не знають, як і куди стріляти на полі бою.

"У стресовій ситуації вони не можуть зрозуміти, де їх друг, а де ворог. Вони не можуть елементарного, не можуть зайняти позиції. Тоді їхня психіка розкладається на молекули, тому що вони розуміють, що нічого не вміють. Російське керівництво масово забиває фронт ними . Їм більше нічого не треба", – розповів Олексій Арестович.

Також він зазначив, що для того, щоб виконувати бойові дії на полі бою, необхідно близько 4-х місяців інтенсивних тренувань.

Читайте також:

Путін звернувся до шаманів: Арестович розповів, що відбувається у свідомості кремлівського диктатора

Лютий чи березень: Арестович розповів, коли в Росії "зламається хребет"

Схожа на Полякову, якби вона була брюнеткою: дружина Олексія Арестовича вийшла з тіні чоловіка