У мережі повідомили про те, що вже незабаром будуть запущені нові марки, присвячені зброї перемоги для України. Так, після того, як було випущено марки про російський військовий корабель, глава Укрпошти вирішив не стояти на місці і продовжити випускати унікальні патріотичні ескізи для марок.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «Апостроф»

Після того як легендарна марка "Російський військовий корабель ... ВСІ!" підкорила українців і весь світ, було ухвалено рішення не зупинятися та йти далі. Стало відомо, що Укрпошта тепер випускає нову марку з ілюстраціями вітчизняного та зарубіжного озброєння, яка дає відсіч путінським окупантам. Ця зброя стає символом нашої потенційної перемоги, і вона буде зображена на нових марках.

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський заявив, що "Зброю перемоги" випустять до Дня Збройних Сил 6 грудня. Однак треба розуміти, що далеко не всі можуть придбати лімітовані марки. Також Ігор Смілянський поки що не сказав, де можна їх придбати.

"На зображеннях, які ви зможете побачити, зразки військового вітчизняного та зарубіжного озброєння: "Вільха", "Нептун", "Стугна-П", "Байрактор ТВ2", FGM-149 "Джавелін", "M142 Хаймарс". достатньо зброї:)", - заявив генеральний директор Укрпошти.

Варто зазначити, що тираж складатиме лише 200 тисяч екземплярів.

Читайте також:

Збирають із радянських магнітофонів і газонокосарок: ЗСУ показали "новий" російський безпілотник

"Три сокири" у дії: як ЗСУ б'ють по путінських окупантах і женуть їх з України

Донат за блекаут: українці стали більше скидати гроші на ЗСУ після проблем з електроенергією