У мережі розмістили трагічну новину, в якій йдеться про 4 маленьких левенят. Відомо, що вони змогли врятуватись на території України, проте вони залишилися сиротами. Через скрутне становище в нашій країні було ухвалено рішення відправити їх з України до США.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

Путінські окупанти залишають сиротами не лише українців, а й навіть звірів. 30 листопада стало відомо, що міжнародний фонд захисту тварин повідомив про те, що 4 левенят-сиріт: Тараса та три самки Стефанію, Лесю та Праду було відправлено з України до Америки.

Крім цього, є відомості про те, що три дитинчата було врятовано біля Одеси, Прада – одна з левенят, народилася у столиці України. Ці тварини пережили ракетні атаки окупантів. Однак ці атаки не змогли пережити батьків цих тварин.

"Ці дитинчата за своє коротке життя пережили більше, ніж будь-яка тварина. Вони народилися в розплідниках в Україні під час війни, а потім осиротіли у віці кількох тижнів", - сказала менеджер програми порятунку дикої природи Мередіт Вітні.

Американський ветеринар із фонду доктор Ендрю Кушнір, який супроводжував левенят під час польоту, дбав про звірів під час перельоту з України.

Новим будинком для цих маленьких левенят стане заповідник Wildcat.

Читайте також:

Земля горіла під ногами: Запоріжжя вмивається знову сльозами, під завалами шукають людей. Фото та відео трагедії

"Три сокири" у дії: як ЗСУ б'ють по путінських окупантах і женуть їх з України

Максимальний рівень довіри Залужному: ЗСУ отримали нові високоточні ракети