Експерти зауважили, що у російського тирана Путіна рука стала фіолетового кольору та опухла. Це було відмічено під час зустрічі російського диктатора з іншим чиновником.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин "Mirror"

Про здоров'я російського президента вже ходить чимало чуток. Вони з'явилися після того, як було помічено, що його рука опухла і стала фіолетовою. Відео, опубліковане на сайті Кремля, показує, як Путін сидить навпроти глава Куби Мігель Діас-Канель-і-Бермудес.

На відео чітко видно, що Путін має поганий вигляд. Також у вічі впадає як він незручно і міцно вхопився за ручку стільця, на якому сидів. Також його обличчя було блідим і роздутим, навіть у порівнянні з його співрозмовником із Куби.

Фіолетова рука Путіна
Фіолетова рука Путіна

Крім цього, Telegram-канал «Генерал СЗР» вже давно говорив про те, що Путін має проблеми зі здоров'ям через «стрес», який був викликаний провалами його окупантів на фронті в Україні.

«Здоров'я президента, яке на тлі постійних стресів дедалі більше викликає занепокоєння лікарів та родичів Путіна. Через рак він зазнає серйозних проблем із травленням і останні кілька місяців сидить на суворій дієті», - повідомляється в мережі.

Читайте також:

"Три сокири" у дії: як ЗСУ б'ють по путінських окупантах і женуть їх з України

Найпотужніший переворот у бункері Путіна: Піонтковський розповів, що там відбувається

Путін - викрадач Різдва: Кличко розповів, чи буде у Києві новорічна ялинка

Між Мінськом та Москвою є проблеми: Лукашенко терміново летить на аудієнцію до Путіна. Що обговорюватимуть