У мережі з'явилася інформація, в якій повідомляється, що на території Брянської області утворилася велика пожежа на нафтобазі РФ. Варто зазначити, що у мережі вже з'явилися відео, на яких можна побачити, як вогонь поглинає нафтобазу у Росії.

Відповідну інформацію надали на порталі «Телеграф»

Є відомості про те, що в Суражському районі Брянської області на території Росії спалахнули резервуари з нафтопродуктами. Це спровокувало серйозну пожежу, яка поглинула площу розміром 1800 квадратних метрів. Однак вогонь не локалізований, що говорить про те, що він може поширитися ще більшу площу.

Окрім цього, губернатор Брянської області Олександр Богомаз особисто повідомив про пожежу. Для того, щоб боротися із займанням росіяни були змушені задіяти пожежний поїзд та аеробригаду. На даний момент немає жодної інформації про жертви.

Важливо зазначити, що Брянська область має спільний кордон з Україною, так само як і з Білоруссю. Проте Суражський район знаходиться ближче до Могилівської області Білорусі.

Також у мережі вже ходять чутки про те, що спалах спровокував безпілотник. Але на даний момент немає жодних офіційних даних, які повідомляють про причину пожежі.

Читайте також:

Жодного дня без пожежі в Росії: чергова "бавовна", яку видно за кілометри, довела росіян до відчаю

Небезпека чадного газу та ризик пожежі: як правильно використовувати генератор

Популярність вартістю $330 тисяч: ексклюзивний Lamborghini знищив пожежу заради лайків у Instagram. Відео