Українцям повідомили, що втрати російських окупантів на території України почали серйозно зростати. На цей раз з'явилися відомості про те, що кількість мертвих рашистів дійшла до «червоної» цифри.

Відповідну інформацію надали на порталі новин « УНІАН »

Важливо повідомити, що після того, як путінські окупанти прийшли з війною в Україну, вони зазнали рекордних втрат, яких ніколи не бачили. Варто нагадати, що за весь час масштабної війни в Україні вже померло понад 88 тисяч окупантів.

За словами Генерального штабу України, за останню добу ЗСУ знищили півтисячі російських окупантів та три танки. За весь час рашисти втратили майже 3 тисячі танків.

Також зазначається, що за добу російські окупанти втратили 6 бойових машин (за весь час війни – 5 872) та артилерійську систему (за весь час війни – 1 902). Крім цього було знищено 7 БПЛА оперативно-тактичного рівня (за весь час війни – 1562 шт.).

Втрати РФ
Втрати РФ

Важливо, що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний наприкінці серпня говорив, що за весь час війни героїчно загинуло близько 9 тисяч воїнів ЗСУ. Після цього президент України Володимир Зеленський заявив, що втрати українських бійців на фронті значно зменшилися порівняно з піком бойових дій у травні та червні 2022 року.

Читайте також:

"Три сокири" у дії: як ЗСУ б'ють по путінських окупантах і женуть їх з України

Російські окупанти закриваються в обороні по всьому фронту. У Генштабі зробили заяву

Основна мета призначена: експерти розповіли, куди буде спрямовано основний удар рашистських окупантів