Усіх українців попередили про те, що не треба розслаблятися і потрібно готуватися до більш важких часів. Це пов'язано з тим, що Росія продовжуватиме знищувати критичну інфраструктуру України будь-якими способами.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "РБК-Україна"

Єнс Столтенберг, який відомий як норвезький державний і політичний діяч, прем'єр-міністр Норвегії у 2000—2001 та 2005—2013 роках, а також генеральний секретар НАТО заявив, що Києву та його союзникам потрібно готуватися до чергових масованих ракетних ударів з боку Росії. Це говорить про те, що Путін не збирається зупинятись і знищуватиме критичну інфраструктуру нашої країни.

"Путін намагається зруйнувати енергетичну та газову інфраструктуру та зупинити надання базових послуг українцям. Це жахливо, ми маємо бути готові до подальших атак", - сказав генсек НАТО.

Також Єнс Столтенберг повідомив про більш серйозну підтримку України, додавши: "Союзники надають сучасні системи протиповітряної оборони та інші системи, які можуть реагувати на загрози, що становлять різні типи дронів, керованих та балістичних ракет".

Крім цього, Єнс Столтенберг очікує, що вже в найближчому майбутньому Україні буде виділено ще більше систем ППО.

Читайте також:

Максимальний рівень довіри Залужному: ЗСУ отримали нові високоточні ракети

Геніальний план Путіна: росіяни витрачають ракети, щоб бити українськими забігайлівками. Фото

Кияни попередили, що світло включатимуть двічі на день. Перші подробиці