У зв'язку з тим, що на території України відбуваються постійні екстрені відключення від світла, люди починають втрачати контроль над емоціями. Насамперед це стосується тих українців, які скаржаться на те, що вони постійно не мають світла, тоді як у сусідніх будинках він є. Саме через це експерти вирішили звернутись до громадян України.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Главред»

Тому енергетики заявили, що необхідно знизити споживання, щоб вас не вимикати. Електроенергію не можна перекинути з одного місця до іншого. Дуже важливо, щоб розподільних потужностей було достатньо для правильного спрямування та для розподілу у разі раптового відключення одного з каналів. Це стосується як міста, району, так і мікрорайону.

Також потрібний певний баланс для того, щоб не було справжньої катастрофи. За словами джерел повідомляється, що для того, щоб живити Одесу, потрібно було пускати спеціальний маршрут.

«Захід віддає надлишок, який перевантажує їх частину мережі, Румунії – Румунія надає надлишок Молдові – Молдова загоює Одесу», - сказали фахівці.

Однак найважливішим залишається той фактор, що через дір у системі далеко не всі одержують світло.

Через те, що є специфіка побудови електромережі в країні загалом, у місті чи районі окремо є випадки, коли в одному будинку світло може бути 16 годин, а в другому лише 6. Фахівці акцентували свою увагу на тому, що у багатьох районах будинки будували наввипередки, а ось критичні комунікації – ні.

Крім цього, важливо розуміти, що ніхто, окрім путінських терористів, спеціально не позбавляє українців електрики. Виною всьому Путін і ті, хто йому підкоряється. Українцям важливо не зламатися та витримати це випробування.

Читайте також:

Кияни попередили, що світло включатимуть двічі на день. Перші подробиці