У Генеральному штабі України повідомили, що ворог намагається наступати на трьох напрямках на Донбасі, проте на решті він займає позицію оборони.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі новин «Факти»

«Противник здійснив близько 10 обстрілів із реактивних систем залпового вогню щодо позицій наших військ та цивільних об'єктів. Загроза завдання противником завдання ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури в глибині України зберігається. Зокрема, противник тримає в готовності авіаційну групу та кораблі крилатих ракет», - насамперед повідомляють у Генштабі.

Окрім цього, російські окупанти продовжують зміцнювати оборону на Куп'янському напрямі. Також вони продовжують наступати на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Також важливо повідомити, що путінські окупанти заборонили співробітникам Запорізької АЕС потрапляти на територію, які відмовилися підписувати контракти з «росатомом».

«За наявною інформацією, з сьогодні окупанти заборонили в'їзд на територію Запорізької АЕС співробітникам станції, які відмовилися укладати контракти з «росатомом»», - продовжили в Генштабі.

Читайте також:

Основна мета призначена: експерти розповіли, куди буде спрямовано основний удар рашистських окупантів

"Чорний ящик". Буданов розповів про секретну зброю ЗСУ, яка знищує окупантів

Вивернули душу навиворіт: український ведучий Дмитро Комаров потрапив під обстріл окупантів