"Пункти незламності" - проєкт української влади, який ініціювали у листопаді 2022 року на фоні масованих обстрілів критичної інфраструктури з боку Росії під час російсько-української війни. По суті, "Пункти незламності" — це місця, де передбачені тепло, вода, електрика, мобільний зв'язок, певні харчі та інше.

По всі Україні встановлено та споруджено тисячі таких пунктів, і найбільше іх у Києві, де ситуація з електропостачанням найжахливіша.

В інтернеті шириться багато відео з "Пунктів незламності", куди люди приїздять, в тому числі, щоб скористатися інгаляторами.

А теперь з'явилася інформація, що у Київській области планується облаштування спеціальних пунктів для тварин. Детальніше про це інформує Telegram-канал INSIDER KYIV.

Передбачається, що там українці зможуть зарядити телефон, випити гарячий напій, погодувати та зігріти свого улюбленця, а також залишити власного чотирилапого за попереднім записом.

За допомогою друзів, ініціатори вже мають теплові пушки, генератор, корма та клітки, залишилося придбати лише палатку. Ініціатором програми виступив «Тваринний Червоний хрест». Перший такий заклад будет відкрито в Ірпені.

Скріншот з Telegram-каналу INSIDER KYIV

Читайте також: