Кокосове печиво можна їсти під чай, какао та каву. Але для приготування необхідно правильно змішати інгредієнти.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяРецептом смачного кокосового печива поділився сайт 1000.menu .
Для приготування нам знадобиться
Спосіб приготування
Вершкове масло необхідно заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно розм'якшилося, так як ми його збиватимемо міксером.
Після першого процесу збиття олії потрібно додати в масу цукор, сіль і ванілін, збиваємо кілька хвилин до утворення пишної маси. Цукор потрібно додавати на власний смак, можна більше, можна менше.
Далі вводимо яйця, продовжуючи збивати. Маса повинна збільшитися в обсязі та стати кремовою за консистенцією. Після цього додаємо кокосову стружку та перемішуємо.
Після цього потрібно просіяти борошно, змішане з розпушувачем. Додаємо поступово, щоб не було грудок. Тісто має вийти в'язким.
Далі накриваємо миску харчовою плівкою та відправляємо в холодильник на 30-40 хвилин.
Розігріваємо духовку на 180 градусів. Деко застилаємо пергаментом, і за допомогою ложки викладаємо тісто невеликими порціями, і приплющуємо кожну заготівлю зверху.
Випікаємо печиво 15-20 хвилин|мінути| при t 180°C до золотистого кольору. Час і температура вказані приблизно, орієнтуйтеся на духовку та готовність печива.
Читайте також: