Комендантська година – це насамперед дисципліна. Люди мають бути зібрані і уважні, оскільки війна триває, і колаборанти не сплять.

Обмеження у пересування вулицею якраз і розраховані на затримання ДРГ, які працюють на ворога проти українського народу. За дев'ять місяців боротьби з окупантами українці звикли до цих правил, але розслаблятися ще зарано.

Видання Обозреватель, посилаючись на прес-службу Київської обласної військової адміністрації, повідомляє, що на території Київської області продовжили комендантську годину до 4 грудня. Обмеження діятимуть щодня з 23:00 до 5:00.

"Комендантська година на Київщині діятиме щодня з 23:00 до 5:00. Такі тимчасові обмеження розпорядженням начальника Київської обласної військової адміністрації на всій території регіону продовжено з 27 листопада по 4 грудня" , - уточнили у прес-службі.

Також мешканцям Київської області вкотре нагадали, що під час комендантської години забороняється:

  • перебувати на вулиці та інших громадських місцях;
  • переміщатися транспортом чи пішки.

Зазначається, що перебувати вночі на вулиці можна лише за наявності спеціальної перепустки.

"Виняток – задіяність у роботі критичної інфраструктури, про що людина має підтвердження у вигляді спецперепустки встановленого зразка. Також при собі необхідно мати документ, що засвідчує особу" , – резюмували в КОВА.

Читайте також: