Через останню масштабну ракетну атаку на Україну, російська влада домоглася тільки ще більшої зневаги у свій бік.

Ситуація покращується з кожним днем ​​прапорційно до нових ризиків нових ракетних атак. Українці вже звикли, що вдається кілька днів видихнути, як знову летять ракети та руйнують усе на своєму шляху.

Володимир Зеленський нещодавно звернувся до українців із заявою. Гарант заявив, що вже зараз Києві та 14 областей України зіткнулися з обмеженнями електропостачання через російські удари, а кількість відключень світла може збільшитися. Докладніше про це інформує сайт Апостроф.

Глава держави зазначив, що за поточну добу енергетики продовжили відновлення системи: більше можливостей генерувати та постачати електрику. Однак цього поки що все одно недостатньо, щоб постачання електроенергії було стабільним.

"Якщо ввечері споживання зросте, кількість відключень може збільшитися. Це ще раз свідчить про те, наскільки важливо зараз берегти енергію та споживати її раціонально", - заявив Зеленський. Він зазначив, що обмеження діють понад 100 тисяч абонентів у кожному з регіонів.

Варто зазначити, що українці забули, як виглядають їхні міста у світлі вуличної ілюмінації. Як виглядають барвисті світлові реклами, фонтани і цього року немає можливості насолодитися новорічними прикрасами центральних площ міст. Але це все буде вже наступного року, коли Україна переможе.

Читайте також: