Чергова масована ракетна атака Російської Федерації територією України занурила всю країну в темряву. Але Вишгороду, що на Київщині, дісталося найбільше. Там був дуже пошкоджений чотириповерховий будинок і загинуло 7 людей.

У п'ятницю, 25 листопада, президент України Володимир Зеленський відвідав місто, щоб оцінити масштаби руйнувань та поспілкуватися з людьми, які постраждали внаслідок російського терору.

У ході поїздки Зеленський відвідав "Пункт незламності", в якому жителі Вишгорода грілися, пили теплий чай, заряджали телефони. Серед присутніх переважно були пенсіонери та жінки з дітьми. Один із хлопчиків вирішив поставити президенту питання. Він спитав, коли нарешті Україна переможе. Зеленський був приємно здивований сміливістю дитини, і відповів, що незабаром буде перемога, залишилося трохи почекати. Після цього всі діти сфотографувалися із Президентом.

Прикро те, що ця війна зробила українських дітей набагато раніше дорослими. Багато хто з них ніколи не забудуть те, що бачили, те, що відбувалося. І багато з них уже не зможуть насолоджуватися простими моментами дитинства, яке Росія відібрала.

Читайте також: