У середу, 23 листопада, рашистський режим Російської Федерації здійснив новий акт тероризму щодо мирних жителів незалежної України - масований ракетний обстріл, який, крім руйнувань критичної інфраструктури, приніс горе в кілька сімей, члени яких втратили життя того фатального дня.

Ця війна настільки огидна і непередбачувана, що не піддається розумінню та прогнозуванню. Можна спокійно вийти на роботу вранці і вже не повернутися. Можна повернутися, але не прокинутися. Можна прокинутися, але не встигнути усвідомити це. Можна вижити, а можна померти.

І позбавлення всієї України електроенергії - це найменше із лих. Імпотентна армія РФ не може боротися з синами України, вона може лише воювати з вежами та підстаціями, випускаючи по них свої іржаві ракети. Але людей не зламати цим – краще бути без світла, тепла, води та зв'язку, ніж бути з Росією.

В результаті в Україні відбулося знеструмлення практично у всіх регіонах, переважна більшість абонентів залишилася без електроенергії.

Американська компанія NASA опублікувала супутниковий знімок України, зроблений у ніч сьогодні, 24 листопада. На ньому видно наслідки ушкодження енергетичної інфраструктури країни. Докладніше про це інформує ukranews.com .

На знімку Україна виглядає практично суцільною темною плямою. Багато точок світла було зафіксовано в анексованому Росією Криму. Також на карті можна побачити російський Білгород, і величезна пляма Москви, яка ніби ракова пухлина розрослася на всі боки.

Україна з космосу вночі з 23 на 24 листопада. Фото: NASA WORLDVIEW / Reuters / Scanpix / LETA

Читайте також: