З'явилися несподівані відомості, які говорять про те, що російський тиран Путін та Міноборони РФ вже погоджуються з тим, що вони втратили довіру росіян. Саме про це повідомляє Інститут вивчення війни.

Відповідну інформацію надали на порталі «РБК-Україна»

Президент Росії Путін уже згоден з тим, що більшість жителів РФ стали йому не довіряти через війну на території України. Окрім цього, російський диктатор підтвердив це своїми діями.

Професійні аналітики не стали мовчати і вирішили висловити свою думку, заявивши: «Це говорить про те, що Путін вважає збереження підтримки принаймні певної помітної частини російського населення центром тяжіння військових зусиль».

Важливо зазначити, що експерти вважають, що Путін готовий навіть зазнавати незначну критику для того, щоб продовжувати збирати «чмобиків» для війни в Україні.

«Чи залишаться мілблогери вірними Путіну та військовим зусиллям, якщо російська армія продовжуватиме терпіти невдачі? Як відреагує Путін, якщо вони цього не зроблять? Ці питання можуть стати важливими, оскільки Путін посилить свої вимоги до населення, щоби забезпечити гарматне м'ясо для подальшої підтримки бойових дій», - повідомляють в ISW.

Важливо відзначити, що глава Росії дав підвищення кільком міліблогерам з великою кількістю передплатників.

«Популярність міліблогерів, ймовірно, є прямим результатом нездатності Кремля встановити ефективну присутність у Telegram, що випливає із загальної нездатності Путіна підготувати населення РФ до тривалої війни», - вважають експерти.

Читайте також:

"Ми програли Україні": у Кремлі розпочався переворот. Еліти готові прибрати Путіна. Що відбувається в Росії

Озвучено останнє бажання Путіна: це напишуть на похоронних вінках