Тим, хто планує свої справи відповідно до фаз Місяця, потрібно знати, що близько години ночі 24 листопада настає Вогняний Молодик, Молодик у знаку Стрільця.

Насамперед це означає, що людям буде простіше приймати рішення та розвивати цілеспрямованість. Кажуть, що коли Сонце переміщається на знак Стрільця, то кожна людина набуває сміливості, щоб реалізувати свої найнеймовірніші ідеї.

"Молод у Стрільці принесе яскраву, оптимістичну та приємну енергію напередодні святкового сезону. Це перший новий Місяць з того часу, як закінчився сезон затемнень, тому він знаменує собою дивовижний час для планування, оцінки можливостей та занурення в нову перспективу", - каже, наприклад, астролог Лорен Еш.

Варто також знати, що молодик у Стрільці сприяє далеким поїздкам, взаєминам з іноземцями, а також вирішенню юридичних питань.

Особливо ефективний з цього погляду період зростаючого Місяця та повного місяця (24 листопада – 8 грудня 2022-го). Це час культурно-просвітницької діяльності та популяризації науки, розширення світогляду, вдалих рекламних кампаній. Астрологи кажуть, що в цей період формуються відповідні умови для розвитку бізнесу, підвищення продажів завдяки своєчасній рекламі та просуванню в інтернеті.

І звичайно ж усіх цікавить, як Вогняний Молодик позначиться на ситуації, що відбувається в Україні. Є інформація, що в період з 24 листопада по 22 грудня 2022-го успіх та везіння буде на боці тих, хто захищається, хто бореться за свою свободу та національні інтереси. Астрологи стверджують, що в цей період українці спостерігатимуть, як руйнуються плани агресора Путіна та інших загарбників у всьому світі.

Щоправда, навіть сильний знак Стрільця може негативно вплинути на життя людини, якщо йти всупереч завітам Всесвіту. Тому 24 листопада потрібно утриматися від того, щоб:

  • давати або брати гроші в борг;
  • сваритися та ображатися;
  • проводити хірургічні операції;
  • вживати алкоголь та переїдати;
  • робити манікюр чи нову стрижку.

У період нового місяця також не можна приймати доленосні рішення – можна лише планувати нагальні справи. Будь-який проект, який ви почнете на таку фазу місяця, не буде вдалим – краще зачекати кілька днів.

Читайте також:

Нова масштабна атака: Росія "обчистила" Білорусь і готується знову вдарити по Україні

Прогресивна шизофренія: просочена Чечеріна знову вигадала казку про Україну. Відео

Росія випробування мобілізацією не пройшла: без чоловіків деякі міста вже самознищуються. Подробиці НП