Споконвіку, в день ангела прийнято вшановувати святого покровителя, ім'я якого з народження носить людина. Цей день називали іменинами.

Іменини 19 листопада відзначають представники чоловічих та жіночих імен: Олександра, Анатолій, Арсеній, Василь, Віктор, Гаврило, Данило, Ілля, Костянтин, Микита, Микола, Ніна, Павло, Серафима.

Анатолій. Це вольовий і досить впертий чоловік із вельми мінливим характером. Звик бути переможцем, тому дуже легко використовує людей у ​​своїх цілях.

Арсен. Яро виявляє свій егоїзм та самолюбство. Паралельно здатний бути сором'язливим та добродушним чоловіком.

Василь. Часто є неформальним лідером компанії, тому за ним залишається останнє слово. Найчастіше працює інженером або має справу з технікою.

Віктор. Дуже імпульсивна людина. Часом буває надто самозакоханим, що відбивається на стосунках із людьми. Часто справляє приємне перше враження, чим благополучно користується.

Гаврило. Принциповий, промовистий, пунктуальний, товариський та щирий чоловік. Ці якості допомагають визначити галузь професійної діяльності. Часто Гаврило прагне матеріального благополуччя та фінансової незалежності.

Данило. Данило – спокійний і добрий хлопчик. Характером більше схожий на матір. Має хороший імунітет. Гостро переносить чужу брехню, але зла не пам'ятає. Данили, що народилися взимку, завжди талановиті і багато чого досягають у житті.

Ілля. Дуже доброзичливий, що сприяє новим знайомствам та допомагає знаходити спільну мову з різними людьми. Є глибоко сімейною людиною, яка шукає партнера один раз і на все життя і хоче багато дітей.

Костянтин. З віком Костянтин стає сміливішим і рішучим, він спокійно вислуховує поради та критику, але завжди залишає остаточне рішення за собою. Практично одружений на своїй роботі, що дуже позначається на особистому житті.

Микита. Є дуже активним та компанійським. Любить багато подорожувати та хоче подивитися весь світ. На цю справу йому не шкода жодних грошей.

Микола. Один із самих урівноважених, працьовитих та працездатних чоловік. Може навчитися будь-якої професії, і буде непогано заробляти. У коханні пристрасний, але дуже ревнивий.

Павло. У старшому віці приділяє щиру увагу до оточуючих, є відкритою людиною. Він дуже працьовитий і наполегливий, досягає великих успіхів у роботі.

Олександра. Дуже відкрита і доброзичлива у спілкуванні, легко знаходить спільну мову з оточуючими. Є дуже активною особистістю, досягає гарного становища у суспільстві.

Ніна. Стримана та холодна особистість, і в той же час є дуже емоційною, але все приховує від оточуючих. Вона з дитинства самовпевнена, самостійна та прямолінійна.

Серафима. Має безпосередню радість, деяку наївність і емоційність. Не любить відповідати за свої вчинки, що зазвичай рідко викликає радість в оточенні. У той же час вона комунікабельна і вміє подобається людям, так що друзів у неї все ж таки більше, ніж недругів.

Читайте також: