Є такий сезонний продукт, як гарбузове насіння. Повідомляється, що воно називається справжнім суперфудом, оскільки воно досить корисне для організму людини.

Цю інформацію розмістили на порталі «УНІАН»

Якщо ви любитель правильного харчування, то вам потрібно включити в свій раціон гарбузове насіння. Даний продукт вважається дуже популярним, тому що про нього говорять різноманітні блогери та моделі.

Крім цього, ВООЗ настійно рекомендує включити гарбузове насіння у свій раціон. Як відомо, цей продукт застосовується у народній медицині. Гарбузове насіння дуже корисне, проте його потрібно їсти в міру. Даного продукту бажано вживати близько 60 г на добу.

Гарбузове насіння має у своєму складі багато корисних речовин: марганець, мідь, магній, цинк, залізо, рослинний білок, вітаміни А та Е. Вони є гарним джерелом мікроелементів при одноманітному раціоні.

Завдяки вітамінам А та Е ваша шкіра та нігті будуть здоровішими. Також гарбузове насіння має протигрибкові та противірусні властивості. Ще вони здатні знизити ризик захворювання на діабет.

Через те, що цей продукт має багато цинку у своєму складі, він вважається дуже корисним для чоловіків. Завдяки цинку насіння з гарбуза покращує фертильність і знижує ризик розвитку простатиту.

Важливо відзначити, що вони корисні для жінок.

Читайте також:

Токсичні матеріали: які свічки небезпечно для здоров'я підпалювати

Серйозний удар по здоров'ю: які продукти не можна розігрівати у мікрохвильовій печі

«Запустив себе»: Андрій Данилко розповів про своє здоров'я