Вівторок, 15 листопада, в Україні буде сухим та в більшості областей холодним. Ще б пак, погоду в Україні наразі визначає антициклон.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Так, за прогнозами синоптиків, 15 листопада в країні буде сухо. У північних, центральних та південних областях вночі та вранці місцями туман.

Вночі на Лівобережжі подекуди температура повітря може опуститися до -6 °С. Денна температура повітря також буде не високою. Вітер переважно південний, 3-5 м/с.

Водночас за прогнозом Наталії Діденко, вівторок в Україні буде сухим та навіть сонячним.

"Цей завтрашній день треба цінувати, бо впродовж середи-четверга-п'ятниці до України зайде ще холодніша повітряна маса. Градуси попрямують до "мінусів" навіть у денні години, атмосферні фронти принесуть опади - дощі поступово переходитимуть у мокрий сніг!" - зазначила синоптикиня.

По регіонам ситуація виглядатиме так:

На Закарпатті мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 1-3 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 °С, вдень +11...+13 °С.

На Львівщині хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південно-західний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі +3...+5 °С, вдень +11...+13 °С.

На Волині, Рівненщині та Хмельниччині хмарно із проясненнями, без опадів. Вітер південно-західний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі +3...+5 °С, вдень +9...+11 °С.

На Житомирщині хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 °С, вдень +8...+10 °С.

На Чернігівщині хмарно, без опадів. Вітер південний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 °С, вдень +5...+7 °С.

На Сумщині мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 °С, вдень +3...+5 °С.

На Харківщині мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 °С, вдень +3...+5 °С.

На Вінниччині хмарно, без опадів. Вітер південний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 °С, вдень +8...+10 °С.

На Полтавщині хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 °С, вдень +4...+6 °С.

На Дніпропетровщині хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 °С, вдень +6...+8 °С.

На Запоріжжі хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південно-східний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі +1...+2 °С, вдень +6...+8 °С.

На Херсонщині та Миколаївщині хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південно-східний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 °С, вдень +9...+11 °С.

На Одещині хмарно, без опадів. Вітер південно-східний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 °С, вдень +10...+12 °С.

Що стосується столиці України, то у Києві 15 листопада очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний із переходом у південний, 2-5 м/с. Температура повітря вночі близько +3 °С, вдень +7…+8 °С.

На Київщині мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 °С, вдень +7...+9 °С.

Зазначимо, що вже вже у середу-четвер, 16-17 листопада, існує велика ймовірність, що прийдуть хуртовини й морози до -2-4 градусів вдень. В першу чергу це стосується східних, центральних і, як не дивно, південних областей.

Читайте також:

Кремль капітулює: астролог Влад Росс назвав два окуповані міста, звільнення яких принесе перемогу Україні

З настанням зими все зміниться: експерти дали прогноз щодо бойових дій в Україні

Десятки тисяч гривень: деяким категоріям українців видадуть одразу кілька пенсій. Подробиці