Українцям уже неодноразово говорили про те, що після настання зими, справи на фронті підуть зовсім інакше. У зв'язку із цим розвідка Великобританії вирішила поділитися своїми даними та розповісти, як вона бачить подальші події на фронті України.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «Апостроф»

Британські експерти у сфері розвідданих проробили чудову роботу та вирішили розповісти, як зима позначиться на бойових діях в Україні. За їхніми словами, короткий день та холодне повітря значно вплинуть як на один, так і на інший бік.

У огляді Міноборони Великобританії про війну в Україні за 14 листопада повідомляється: «Будь-які рішення Генштабу РФ частково будуть зумовлені настанням зими. Світловий день скорочується до 9 годин на добу, в порівнянні з 15-16 в розпал літа. Це означає менше наступальних операцій та більше статичного, оборонного фронту».

Крім цього, було акцентовано особливу увагу на приладах нічного бачення, оскільки в зимовий час темніє дуже рано, а світлішає навпаки – пізно.

Також дуже важливим критерієм є зимова амуніція, яка рятуватиме воїнів від холоду. Якщо наші Герої не адаптуються до холоду, вони зможуть отримати проблеми зі здоров'ям. Озброєння також потребує більшого догляду під час дощів, морозу та снігу.

Читайте також:

Звільнення Херсона: люди масово виходять на вулиці та зустрічають ЗСУ. Потужне відео

Загиблий ваш десятий батальйон: ЗСУ знищили сотні "мобиків" на Луганщині - ЗМІ

Маріуполь, Мелітополь та Крим: американський генерал розповів, як ЗСУ гнатимуть окупантів