Вже весь світ знає, що мужні воїни ЗСУ повернули до складу України тимчасово окупований Херсон. Хоча там ще ведуться саперські роботи, було ухвалено рішення у найближчому майбутньому запустити потяги до українського міста.

Відповідну інформацію розмістили у соціальних мережах з посиланням на главу «Укрзалізниці» Олександра Камишина.

Стало відомо, що на території Херсонщини працюють сапери. У зв'язку з тим, що окупанти втекли з тимчасово окупованої території, є інформація про те, що вони замінували абсолютно всі навіть тіла загиблих.

Голова «УЗ» Олександр Камишин звернувся до українців із приємними новинами та заявив, що Укрзалізниця збирається запустити потяги до українського Херсону.

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

««Укрзалізниця» планує запустити найближчим часом поїзди до Херсона Про це у себе в Tg-каналі написав голова «УЗ» Олександр Камишин: «Розмінування йде швидко, але все ж таки займає час. Пошкоджений шлях і розбиті вагони пофіксуємо швидко. Вокзал на місці. Люди чекають. Значить, скоро буде поїзд до Херсона»», - сообщается в социальной сети.

Також не слід забувати, що на цьому ще не все закінчено. Ще чекає велика робота щодо повернення українських територій, оскільки жоден путінський окупант не повинен залишитися на українській землі.

Читайте також:

ЗСУ довели путінського Газманова до цілковитого сказу: скаче і б'є п'ятами себе по спині

Звільнення Херсона: люди масово виходять на вулиці та зустрічають ЗСУ. Потужне відео

Маріуполь, Мелітополь та Крим: американський генерал розповів, як ЗСУ гнатимуть окупантів

Взимку все зміниться: Рєзніков розсекретив таємну стратегію ЗСУ