Після того, як герої ЗСУ змогли повернути тимчасово окуповану Харківщину та Херсонщину, у росіян та їхніх пропагандистів буквально зірвало «дах». Однак особливу увагу варто приділити пропагандистці Скабеєвій, яка раніше кричала, яка сильна і непереможна їхня а-ля «друга армія світу». Після чергового акту «доброї волі» з боку окупантів Скабеєва прямо сказала, що армія у Росії виявилася невеликою.

Відповідну інформацію розмістили у соціальних мережах.

Насамперед хочеться помітити, як російські пропагандисти буквально «перевзуються» на очах. Скандальна «підстилка» Путіна заявила на російському телебаченні, що ніхто не очікував, що нібито 50 країн світу підтримають Україну у протистоянні з Росією.

««Ніхто не розраховував, що 50 країн впишуться за Україну і армія у нас невелика…» На пропагандон ТБ з кожним днем ​​все сумніше та сумніше: зникли розмови про другу армію з кінця, яку боїться ночами НАТО, їх замінила рефлексія Скабеєвої про власну безпорадності», - підписано відеоролик у соціальних мережах.

Ні для кого не секрет, що російські окупанти здатні на дикі речі. Вони гвалтують та вбивають безневинних українських жінок. Вони катують навіть пенсіонерів та крадуть тварин із зоопарків. Однак при зіткненні із ЗСУ все стає на свої місця.

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

Потрібно розуміти, що війна ще не закінчена. Кожен шматочок нашої землі вартий неймовірної праці українських мужніх Героїв. Немає жодного сумніву, що ЗСУ здобудуть перемогу, але вона дістається неймовірно важкою працею.

Читайте також:

Ось це поворот: пропагандистка Сімоньян закликала припинити брехати до РФ про втрати

Путіна здали: пропагандистка Скабеєва розповіла, що Росія не здобуде перемогу. Відео

Путинський пропагандист розповів, що залишився без ноги, але йому пообіцяли відростити нову