Мережа розсмішило чергове маячне відео за участю путінських окупантів. Всім добре відомо, що вони відрізняються особливим «розумом та кмітливістю», проте цього разу окупанти переплюнули себе.

Відповідну публікацію було оприлюднено на порталі «stopcor»

Вже весь світ затамував подих після того, як дізнався, що українські воїни роблю неймовірні речі на фронті. Вони дають відсіч численним російським військам, показуючи справжню мужність та любов до своєї рідної землі.

У зв'язку з тим, що ЗСУ мають намір повернути Херсон з-під тимчасової окупації, російські окупанти почали тримати лінію оборони. Вони йдуть на відчайдушні вчинки, щоб залишитися живими і навіть крадуть каналізаційні люки для того, щоб зміцнювати ними танки.

Так, у мережі з'явився відеоролик, на якому можна побачити російський танк, обкладений каналізаційними люками.

«Хочеться помітити, що ворог, щоб вижити вдається до різноманітних, іноді безглуздих хитрощів. Так, на одному з підбитих танків українські воїни виявили "додаткову броню", а саме вкрадені каналізаційні люки, які повинні були служити екіпажу захистом від поразки. Але це їм не допомогло врятуватися — фінал однаково один. Так і далі буде з кожним загарбником», - повідомляється у мережі.

Читайте також:

Леголас із Лихолісся зацінив би: у мережі показали "нову" зброю башкирських окупантів

Сльози по сальному підборідді: опухлий Басков розплакався, шкодуючи російських окупантів

Росіяни моляться: ЗСУ показали, як працюють по окупантах дронами-камікадзе. Відео